« Modeller i rummet! Skeletter fra Jupiter »

Udgivelser til salg

Tags: Mine tekster Novelle Påklistrede grene Science fiction


             Læs mere om "Påklistrede grene" som bog

Gennem tiden har jeg fået skrevet og oversat et par ting, der ikke "bare" ligger på en hjemmeside eller lignende, men er kommet i en rigtig, trykt form, der kan købes. For at du, kære læser, ikke skal drøne rundt på hele denne blog for at finde det, samler jeg det nu på en enkelt side.

  • "Samtaler på bryllupsdagen" i Fremmed Stjerne -- "Vi vidste, vi ville have hinanden, alt andet kunne vi finde ud af senere. Og det har jeg ikke fortrudt. Og jeg kunne alligevel ikke have gættet, hvor vi var havnet henne i dag. At jeg skulle blive vandtekniker, og hjælpe med at holde København inddæmmet, men selv ende med at flytte til Ringsted, fordi det bare var mere praktisk at bo langt fra vandet."
  • "Snuppet i tolden" i Det sker igen -- "Det ser ud til, at De ikke er dansk statsborger. Har De nogen forklaring på, hvorfor DanDek siger det?"
  • "Hvad Fruen gør ..." i SCIENCE FICTION nr 18 / Marts 2011 -- Præcis 7.05 vågnede Herbert og trådte ud af sit hjørne i køkkenet. Et kort øjeblik blinkede dioderne i hans tinding: han var online, han var opdateret, og han havde ordrer at udføre. Så slukkedes de alle, bortset fra stand-by-knappen.
  • "Jeg tramper rundt i det" i SCIENCE FICTION nummer 17 / 2010 -- Hun holdt vejret. Hun havde forestillet sig dette øjeblik så mange gange. Og da han rakte hånden frem og sagde “Velkommen frk. Jespersen – jeg hedder Bang” rungede et ekko i hendes ører: “Velkommen frk. Jacobsen – jeg hedder Skjern”.
  • Start Uret -- samling af sf-noveller af Benjamin Rosenbaum.
  • "Lav sol over Krakow - en historie om sindssyge og kål" i Ingenmandsland -- Kålen var for ham ikke bare en spise, men også en stor investering, og ikke mindst kronen på hans videnskabelige værk. Det var for nylig lykkedes ham at splejse de gener sammen, der ville give kål med kommunikationsmuligheder.
  • "NeuralTerapi" i Den hemmelige dal -- "Maxine, det her drejer sig ikke om et tilfældigt program hos en tilfældig kunde. Det handler om at redde verden."
  • SF fanzine 2008 -- SF-delen af denne blog
  • Påklistrede grene -- Denne bog er et forsøg på at følge visdom tilbage til rødderne, udfra lageret af tommelfinger-regler for mit liv.

Skabt: 30. marts, 2010 - Sidst ændret: 29. november, 2012 - Kommentarer (0)