« Linselusen hopper igen Er det okay at gribe ind? »

På tryk

Tags: Mine tekster Novelle Science fiction

Fornylig har jeg fået den gode nyhed, at to af mine noveller kommer på tryk, i antologier. Det bliver jo spændende at prøve det også!

Den ene novelle, "NeuralTerapi", kommer i Lige under overfladen 3, der kommer i handlen sådan noget som 17. august. Her et lille klip:

”Umuligt. Jeg siger, det er fuldstændig umuligt.”

”Og jeg siger, du tager fejl.”

De blev stille. Hvilket ikke betød så meget, da resten af kantinen stadig larmede. Han sukkede, og rakte ud efter bakken. Men så stoppede hun ham. ”Du skal ikke give op så let. Hvis jeg gav op, hver gang noget virkede umuligt, havde jeg ikke været Development Manager hos Apple i dag. Du skulle høre de historier, jeg kunne fortælle dig om den gang vi prøvede at få Photoshop til at køre hos DB.”

”Maxine, det her drejer sig ikke om et tilfældigt program hos en tilfældig kunde. Det handler om at redde verden. Og du kan ikke bilde mig ind, at du kan nå at skrive sådan et program i tide.”

”Nå ja, jeg er da heller ikke helt sikker. Men det er da altid værd at prøve. Og det er bedre end at sætte sig hen i et hjørne og surmule.”

Han sukkede igen. ”Jeg skal ind til det næste seminar nu. Det var hyggeligt at snakke med dig, og – ja – jeg håber resten af din konference bliver god.” Denne gang stoppede hun ham ikke.

For ikke at afsløre alting i dag (det er der jo ikke noget spændende ved), venter jeg lidt med at fortælle hvad den anden novelle drejer sig om.

Skabt: 14. maj, 2009 - Sidst ændret: 14. maj, 2009 - Kommentarer (0)