Nyt om Niels Klim, november Niels Klim-prisen 2016, nomineringerne

Nyt om Niels Klim, februar

Tags: Niels Klim-prisen NK 2016 Novelle Science fiction

Det er lige ved at være dagen, hvor nomineringerne slutter. De første er forlængst ankommet, og der plejer at dumpe flere ind, jo tættere vi kommer på datoen - der såmænd er i morgen, 15/2. Der er 92 værker på listen, som jeg nu har lovet mig selv ikke at tilføje mere til. Hvis du er rendt på nogle af værkerne ovre på facebook-gruppen, som jeg ikke selv når at undersøge, eller er rendt ind i andet, der er interessant, men ikke står på listen, kan du som altid taste det ind selv.

Niels Klim-prisen har både "suggested reading" (en komplet liste), nomineringer (15.november - 15. februar) og afstemning (1.marts - 30.marts).

Hvis du gerne vil foreslå tekster, der er interessante i forhold til denne pris, så send mig en email. Eller du kan skrive det på den åbne facebook-gruppe, Niels Klim-prisens opland.

Hvis du gerne vil være med til at nominere og/eller stemme, så meld dig ind i Niels Klim-systemet. Så vil du få nærmere besked når tiden kommer. (Hvis du allerede er medlem, så har du nok allerede fået et par mails.)

Vi følger Nebula-reglerne (kommenteret og delvis tilrettet).

Skabt: 14. februar, 2017 - Sidst ndret: 14. februar, 2017 - Kommentarer (0)