Hugo-finalisterne, 2016 Niels Klim-prisen, årets kortroman-vinder

Hugo-finalisterne, 2016, resten

Tags: Anmeldelse Fantasy Hugo-finalist Science fiction

Så kommer jeg ikke længere med Hugo-læsningen. Her er min endelige Hugo-opsummering (pdf). Jeg fik kigget på de 3 korte fiktions-kategorier, faglitteratur, podcasts, redaktør (kort form), fan-forfatter og ny forfatter.

Her er den relevante del af min stemmeseddel:

Best Novella
Rank ----------------------------
2 Binti by by Nnedi Okorafor (
6 The Builders by by Daniel Polansky (
3 Penric's Demon by by Lois McMaster Bujold (Spectrum)
1 Perfect State by by Brandon Sanderson (Dragonsteel Entertainment)
4 Slow Bullets by by Alastair Reynolds (Tachyon)
5 No Award
Best Novelette
Rank ----------------------------
No Vote And You Shall Know Her by the Trail of Dead by by Brooke Bolander (Lightspeed, Feb 2015)
No Vote Flashpoint: Titan by by CHEAH Kai Wai (There Will Be War Volume X, Castalia House)
1 Folding Beijing by by Hao Jingfang, trans. Ken Liu (Uncanny Magazine, Jan-Feb 2015)
2 Obits by by Stephen King (The Bazaar of Bad Dreams, Scribner)
3 What Price Humanity? by by David VanDyke (There Will Be War Volume X, Castalia House)
4 No Award
Best Short Story
Rank ----------------------------
4 Asymmetrical Warfare by by S. R. Algernon (Nature, Mar 2015)
1 Cat Pictures Please by by Naomi Kritzer ( Clarkesworld, January 2015)
6 If You Were an Award, My Love by by Juan Tabo and S. Harris (, Jun 2015)
2 Seven Kill Tiger by by Charles Shao (There Will Be War Volume X, Castalia House)
5 Space Raptor Butt Invasion by by Chuck Tingle (Amazon Digital Services)
3 No Award
Best Related Work
Rank ----------------------------
1 Between Light and Shadow: An Exploration of the Fiction of Gene Wolfe, 1951 to 1986 by Marc Aramini (Castalia House)
3 The First Draft of My Appendix N Book by Jeffro Johnson (
No Vote Safe Space as Rape Room by Daniel Eness (
4 The Story of Moira Greyland by Moria Greyland (
No Vote SJWs Always Lie: Taking Down the Thought Police by Vox Day (Castalia House)
2 No Award
Best Professional Editor (Short Form)
Rank ----------------------------
2 John Joseph Adams
1 Neil Clarke
4 Ellen Datlow
6 Jerry Pournelle
3 Sheila Williams
5 No Award
Best Fancast
Rank ----------------------------
4 8-4 Play Mark MacDonald, John Ricciardi, Hiroko Minamoto, and Justin Epperson
1 Cane and Rinse Cane and Rinse
3 HelloGreedo HelloGreedo
6 The Rageaholic RazörFist
5 Tales to Terrify Stephen Kilpatrick
2 No Award
Best Fan Writer
Rank ----------------------------
5 Douglas Ernst
1 Mike Glyer
4 Morgan Holmes
3 Jeffro Johnson
2 Shamus Young
No Vote No Award
The John W. Campbell Award (not a Hugo)
Rank ----------------------------
No Vote Pierce Brown *
No Vote Sebastien de Castell *
3 Brian Niemeier
1 Andy Weir *
2 Alyssa Wong *
4 No Award

Skabt: 29. juli, 2016 - Sidst ndret: 29. juli, 2016 - Kommentarer (0)