« Tykt vand Krigskunstneren »

Nyt om Niels Klim-pris, oktober

Tags: Niels Klim-prisen NK 2012 Novelle Science fiction

Månederne skrider frem, og der bliver løbende registreret nye titler på listen over foreslået læsning. Det blev til hele 61 titler i august, og 6 i september. Foreløbig 105 i alt. Det kan godt lade sig gøre at læse dem alle, men vær opmærksom på, at det tager lidt tid.

Ligesom sidste år er jeg ikke alene om jobbet. Joen Juel Jensen og Knud Larn ser mig over skuldrene, for at sikre, at der bliver talt rigtigt. Manfred Christiansen er vores mand, der står for de fysiske præmier. Mht. til oversættelse af vinderne har Michael Pilgaard meldt sig til at oversætte novellen, og Manfred meldt sig til at oversætte langnovellen. Indtil ser det ud til, der ikke bliver behov for at oversætte kortromanen. Stor tak til alle der hjælper.

Niels Klim-prisen har både "suggested reading" (en komplet liste), nomineringer (15.november - 15. februar) og afstemning (1.marts - 30.marts).

Hvis du gerne vil foreslå tekster, der er interessante i forhold til denne pris, så send mig en email.

Hvis du gerne vil være med til at nominere og/eller stemme, så meld dig ind i Niels Klim-systemet. Så vil du få nærmere besked når tiden kommer.

Vi følger Nebula-reglerne (kommenteret og delvis tilrettet).

Skabt: 4. oktober, 2012 - Sidst ændret: 4. oktober, 2012 - Kommentarer (0)