Børn og unge

Krystal   Tags: Anmeldelse Bente Egholm Bog Børn og unge Fantasy
Tupilak og krystallerne. Åh, den blev jeg ikke gode venner med.
11. november, 2015

Bankende hjerter   Tags: Anmeldelse Astrid Lindgren Bog Børn og unge Døden Fantasy Mod
Brødrene Løvehjerte. Tvebak er 10 år, og allerede ved at dø. Jonatan fortæller historier for at muntre Tvebak op, bl.a. om hvordan de, når de dør her på Jorden, kommer til Nangijala.
10. februar, 2012

Ikke ret lyst   Tags: Anmeldelse Børn og unge Fantasy Film
Twilight. Bella er ung og bleg, og Edward ser ung ud, er bleg, og er i virkeligheden en vampyr.
16. november, 2011

Mio!   Tags: Anmeldelse Astrid Lindgren Bog Børn og unge Fantasy
Mio, min Mio. Bo Wilhelm Olsen, 9 år, bor hos sin "onkel" og "tante" (dvs. hans plejeforældre). De synes han er snavset og støjende. Fru Lund er derimod flink, og Chris er en god legekammerat.
11. november, 2011

MogPog'ernes krystalpunkt   Tags: Anmeldelse Bog Børn og unge Don Cambou Fantasy
The Crystal Point of the Mog Pogs. Lew er 11 år gammel, med IQ som en 14-årig og højde som en 9-årig. En gang i mellem bliver hans højre arm følelsesløs.
11. maj, 2011

Mimzyen huserer!   Tags: Anmeldelse Børn og unge Film Science fiction
The last mimzy. Slutningen giver ikke helt mening for mig. Hvordan var det lige de havde tænkt sig at fixe de der syge gener? Og hvorfor var det lige, terrorisme-spotterne besluttede sig til at tage hjem igen? Alt i alt dog nogenlunde tilfredsstillende.
15. september, 2010

Batterierne er ikke med   Tags: Anmeldelse Børn og unge Film Science fiction
*batteries not included (Miraklet på 8. gade). I et ældre New Yorksk hus, der er på vej mod nedrivning, bor også det ældre par, der driver caféen i stueetagen, en vicevært, en kunstner og en gravid. Lacey prøver med alle midler at få dem til at flytte.
25. august, 2010

De onde kaptajner   Tags: Anmeldelse Bog Børn og unge Jon Bing Science fiction
Azur - kaptajnernes planet. Benji er 12 omløb gammel, og får en flagerkattekilling som gave. Han bor på en kostskole på planeten Azur. Nu hvor han næsten er voksen, får han et brev fra sin afdøde far.
3. februar, 2010

Velkommen hjem?   Tags: Anmeldelse Børn og unge Jean-Claude Mézières Pierre Christin Science fiction Tegneserie
Velkommen til Alflolol. Et rumfartøj er i nød, og mens Linda kan høre det med hele sit væsen, via telepati, så skal Valentin først se det med sine egne øjne.
20. januar, 2010

Planeten uden retningssans   Tags: Anmeldelse Børn og unge Jean-Claude Mézières Pierre Christin Science fiction Tegneserie
Landet uden stjerner. To planeter er på kollisionskurs, og Linda og Valentin, agenter i tid og rum, der tilfældigvis er i nabolaget, bliver bedt om at gøre noget.
15. januar, 2010

1 2