Flygt!

Kommentarer

Tage Eskestad udtrykker beklemmelse ved at det stof han interesserede sig så levende for kom ud i form af fiktion. Eskestads mål var at henlede opmærksomhed på de mange overraskende passager i oldtidens mytologi. Når man læser bogen for n'te gang går det op for en at Eskestads "fiktion" er en bunden opgave, dikteret af de udvalgte mytologiske passager. Det viser manglende indsigt i bogens intention at bedømme den efter fiktionens form. Beundringsværdigt og ansporende, Eskestad.

Lisbet
26. november, 2011


Tak for dit input, Lisbet!

Et værks intention er selvfølgelig interessant, og jeg interesserer mig også for den slags. Men det er ikke altid jeg kender intentionen, og det er okay. Man må godt skrive en anmeldelse uden at kende alle detaljer. Nogle af de potentielle læsere derude, der bruger min anmeldelse til at vælge læsestof til og fra, kender nemlig heller ikke alle detaljerne.

Jeg får indrømmet form galt i halsen fra tid til anden. Men igen, det er okay. Jeg prøver at være åben om, at det er det der sker, så min læser identificerer sig med mig (eller ej), og udfra denne viden vælge læsestof.

Men stadig, tak for dit input! Jeg kan jo også blive klogere på mange ting, og blive en bedre anmelder.

Lise Andreasen
26. november, 2011


Navn:
Email adresse:
(Din email bliver ikke offentliggjort eller solgt)
Hjemmeside:
Besked:
Skriv 'HeLiOs' i dette felt:

Din besked kan blive slettet af webmasteren, fx hvis den er spam eller andet uvedkommende.

Tilbage til hjemmeside