Mig x 3 Det er en wonderful julefilm

Dage x 3

Tags: Anmeldelse Fantasy Film Kærlighed

Anmeldelse af "Three days".

Skitse: Beth er et godt menneske, der hjælper omkring sig, og dyrker yoga og maleri. Hendes mand, Andrew, er forfatter-agent morgen, middag og aften -- og når han har lidt tid tilovers, flirter han med sin assistent. Beth opdager det med assistenten, og forlader ham juleaften -- og før de kan blive gode venner igen, bliver hun kørt over. Men en engel tilbyder Andrew endnu en chance -- hvad nu hvis han får lov at gøre de 3 sidste dage før Beths død om igen? Han vil få en mulighed for at bevise sin kærlighed til hende -- men hun skal stadig dø.

Temaer: Ingen tvivl om, at vi har med en engel at gøre. Der er fjer, bønner og kors alle vegne. I øvrigt lidt en sadist af en engel, der leger gætteleg med stakkels Andrew, der skal gætte hvilken stor gave, han kan give Beth. -- De 3 dage giver os mulighed for at se Beth og Andrew fra en anden side. At de gerne vil have børn, men måske ikke lige nu. At Andrew har et dårligt forhold til sin far. Og at de to ting hænger sammen. -- Og så bliver det selvfølgelig hvid jul.

Er det godt? Øj, der er godt nok mange ting, der irriterede mig her. Karakterer, der fortæller hinanden ting, de ved i forvejen. Manglende realisme. Ingen kemi mellem Beth og Andrew. Og "der er ingen undtagelser" englen gør en undtagelse. Så -- historien har hjertet på rette sted. Men så heller ikke ret meget mere.

Skabt: 26. december, 2008 - Sidst ndret: 26. december, 2008 - Kommentarer (0)