« De Hugo nominerede redaktører, kort form Novelle nu udkommet »

Nyt om Niels Klim-pris, august

Tags: Niels Klim-prisen NK 2012 Novelle Science fiction

Puha, så blev 2011 afviklet! Det er blevet afsløret hvem der vandt, samtidig med at priserne blev uddelt ved en ceremoni. Og det er jo allerede længe siden, og det har også været sommerferie i mellemtiden.

I mellemtiden er 2012 kommet rigtig godt i gang. Antallet af titler stiger støt: 2 i februar, 3 i marts, 12 i april, 8 i maj, 6 i juni, 7 i juli og foreløbig 3 i august. Hvis du kender til flere, så send gerne en besked. Samtidig vil jeg opfordre til, at du kommer i gang med at læse! Pludselig er året omme, og stakken af noveller er blevet faretruende stor. Eller hvis du læser så vildt som du kan, så husk at tage noter: hvad var godt og hvad var skidt. Så er du klar, når nomineringerne kan sendes ind. Kan du ikke nominere siger du? Jamen, du skal bare melde dig ind i Niels Klim-systemet.

Niels Klim-prisen har både "suggested reading" (en komplet liste), nomineringer (15.november - 15. februar) og afstemning (1.marts - 30.marts).

Hvis du gerne vil foreslå tekster, der er interessante i forhold til denne pris, så send mig en email.

Hvis du gerne vil være med til at nominere og/eller stemme, så meld dig ind i Niels Klim-systemet. Så vil du få nærmere besked når tiden kommer.

Vi følger Nebula-reglerne (kommenteret og delvis tilrettet).

Skabt: 17. august, 2012 - Sidst ændret: 17. august, 2012 - Kommentarer (0)