« Asimov og hans magasin Fjerde gang solen gik for »

Clarke og hans magasin

Tags: Anmeldelse Magasin Science fiction

Anmeldelse af "Clarkesworld, ISSUE 52, January 2011" (gratis).

Er det godt? Det er jo nok et tilfælde, at kineserier fylder så meget i det her nummer, men da behageligt, at det overhovedet kan lade sig gøre. Ud af 4 store indslag, er de 2 nitter hos mig, men de kan jo ikke gøre for, at militær-sf og interviews ikke lige er mig.

"Ghostweight", Yoon Ha Lee
Lisse har stjålet en krigsdrage, og forbereder nu at flyve bort med den, mens hun lægger en kabale, der understøtter hendes falske identitet. Men så kommer fjenden, og dragens våben må vækkes. Vi er ovre i militær-sf, som jeg ikke bryder mig om. Jeg læste den ikke færdig. Der er ellers interressant poesi undervejs.

"Tying Knots", Ken Liu
Soe-bo og Landsbyen I Himlen får besøg af Tom fra USA. Tom arbejder med at folde proteiner, og søger ny information. Soe-bo folder snore til bøger, og søger en løsning på, at ris-høsten fejler. Måske kan de hjælpe hinanden. Altid en nydelse af læse den forfatter.

"Fly Me to the Moon: Romance and SF Movies", Daniel M. Kimmel
Nogle gange er en sf-films kerne kærlighed, uanset hvad marketing siger. Lad os se på nogle af dem, både de kendte og de ukendte. Grundig gennemgang af en håndfuld film, og jeg blev da overrasket af et par af konklusionerne.

"Practice for Something Else: Walter Jon Williams", Jeremy L. C. Jones
Portræt/interview, ikke en person jeg kender. Ikke min smag, så det læser jeg ikke.

Skabt: 10. august, 2012 - Sidst ændret: 10. august, 2012 - Kommentarer (0)