Niels Klim-pris 2011, nomineret

Kommentarer

Fedt&Strengt!
- Se nu dér! Bare fordi Novum nr. 103, december 2011, først kommer langt inde i februar 2012, er éns seneste 2 indspark ikke kommet med i opløbet! Hvad er meningen? Jeg følte mig lige så sikker....men nu er strengen brukken -
Til gengæld har vi fået en "short-list", der ikke er helt hen i vejret (selvom jeg stadig syns at hvis Niels Erik of long ago, må¨være med, hvoffer må jeg så ikke; snøft!). I princippet mener jeg at hele den oplistede anmasselse skulle have en præmiering, idet disse både er repræsentative for - samt nyskabende i - den danske udgave af SF. Hvilket er et udtryk for mit demokratiske sindelag. Men jeg har det samtidigt sådan, at jeg syns den første Niels Klim Pris skal gå til Niels, Niels Erik, Niels E. Nielsen - posthumt und alles, men ikke desto mindre. For man må spørge: - kunne det ikke være fedt, ved "prisoverrækkelsen", at sige, at dette års Niels går til - Niels?
Vi andre? Vi klarer den nok - også uden! God vind!

Henning Andersen
23. februar, 2012


Tja, dine to tekster får jo en chance i næste omgang :-)

Jeg synes det er meget tilfredsstillende, at Niels E. er nomineret det første år, Niels Klim-prisen uddeles, det giver en fin klang af Niels'er. Om han så vinder: det må være op til dem, der stemmer. Man kan jo stemme på hvad man har lyst til, af præcis de årsager man har lyst til.

Tak for gode ønsker.

Lise Andreasen
23. februar, 2012


Tilbage til hjemmeside