« Sundende Hvordan det startede »

Nemt hjemmeside-abonnement

Tags: Computere Undervisning

Er der nogle hjemmesider, du besøger regelmæssigt, for at se, om der er sket noget siden sidst? Og med regelmæssigt mener jeg alt fra en gang i timen til en gang om måneden, og både sjældnere og tiere for den sags skyld. Måske er der en nem løsning, så hjemmesiden kan "komme til dig" i stedet for, og så du får besked, når der sker noget nyt. Lad os se ad.

Animation af
nemt abonnement

Billedet ovenfor beskriver en nem procedure, der i ganske få skridt lader dig abonnere på en hjemmeside. Lad os tage det punkt for punkt.

  1. Du er inde og besøge en af de hjemmesider, du altid besøger, og opdager at et bestemt tegn er orange. Det er godt nyt.
  2. Klik på det orange tegn.
  3. Klik derefter på en af de muligheder, du nu får. I mit eksempel hedder den gode mulighed "RSS Feed".
  4. Nu kommer du ind på en ny side. Vælg herfra i menuen "Favorites", og derefter "Add to favorites bar".
  5. Nu har du fået et nyt rullegardin, opkaldt efter den side, du begyndte på. I mit tilfælde var jeg inde på min egen hjemmeside, ommadawn.dk, så den nye knap kommer også til at hedde ommadawn.dk.
  6. Når navnet på knappen står med fede bogstaver, ligesom Ansible gør i mit eksempel, er det tegn på at der er sket noget nyt. Klik på knappen, og derefter på det underpunkt, der står med fede bogstaver, for at komme frem til nyheden.
  7. Mit eksempel er ud fra Internet Explorer og på engelsk. Firefox og dansk ser stort set lige sådan ud.

Skabt: 22. marts, 2011 - Sidst ændret: 22. marts, 2011 - Kommentarer (0)