« Universets sjoveste kok En lille smule varmt »

Er Jesus en superhelt?

Tags: Conrep Fantasy Science fiction

En rigtig con-rep bliver det jo ikke. Men der er da lidt af hvert, der falder i øjnene efter weekendens Fantasticon.

Panel: Zombier Det var under dette panel, det langsomt gik op for mig, jeg aldrig har set en zombie-film. Så jeg sugede til mig: hvilke karakteristika har zombier? (Taler ikke, går langsomt men hele tiden, hænger dårligt sammen.) Nåh, så det er derfor "Thriller" er som den er! Og det slog mig, at zombier og borger ligner hinanden!

Kaspar Colling Nielsen interview Spændende at høre, hvordan forfatteren trækker i den ene retning (mærkeligt er godt!) og redaktøren i den anden, og hvordan det færdige resultat så bliver. Men der er vist ikke nogen tvivl: vi er ovre i noget alternate history i den der Mount København.

Superheroes. Presentation by Carrie-Lynn D. Reinhard Okay, jeg kan godt lide at se akademikere på slap line, og blev derfor positivt overrasket, da jeg opdagede, det var det, jeg fik her. Og der var selvfølgelig en liste: superhelte har 3-5 ud af disse kendetegn: godkendt mission, superkræfter, hemmelig identitet, offentligt navn og dragt. Er Jesus en superhelt? Er Robin Hood? Er Pippi Langstrømpe?

Panel: Researching the fantastic genres Hvordan foretager man research? Det kommer an på hvad man prøver på at finde ud af. Er det godt at beskæftige sig med de fantastiske genrer? Ikke hvis man spørger de litterære, men film-mennesker er tilsyneladende ligeglade.

Quizzer Hvor jeg fik varierende grad af bank. Deprimerende. Helt ærligt, der kunne godt have været et par lette spørgsmål imellem, så os tumper også kunne være med ...

Panel: Årtiets bedste science fiction-roman Svært at komme med nogle konklusioner. Men den er tilsyneladende ikke skrevet af en kvinde. Stig har også blogget lidt om dette panel, og Jeppe har foreløbig anmeldt Flood, Spin og The Years of Rice and Salt.

Skrive-workshop ved HUF Rigtig positiv oplevelse, det er faktisk rigtig skæg at skrive sammen med andre, og jeg håber der kommer en vampyr-novelle ud af det en dag.

Skabt: 24. september, 2010 - Sidst ændret: 24. september, 2010 - Kommentarer (0)